Republika e Kosoves

Pejë

Eja në shtëpinë tënde​ – Tirana vjen tek ti 

2020/09/11 - 10:41

Unioni i Bashkive dhe Komunave Shqiptare në Rajon nën kujdesin e Bashkisë Tiranë starton në sheshin “Skëndërbej” me Muzeun e Lëvizshëm “Tirana vjen tek ti”.
Muzeu do të nisë  nga Tirana dhe do të udhëtojë në qytetet Prizren, Gjakovë, Pejë, Prishtinë dhe Preshevë duke u vendosur në sheshet kryesore të tyre e duke ju ftuar ta vizitoni më të mirën e Tiranës në këtë 100 vjetor, që ka ardhur tek Ju.
Muzeu i Lëvizshëm do të vijë në Pejë, më datë: 18.09.2020, në ora 10:00, në sheshin e qytetit.
https://www.facebook.com/zip.peja/videos/316175409689822