Republika e Kosoves

Pejë

ESSILOR Group nga Franca dhe OJQ “LCI Peja”mbeshtesinë shkollat fillore të Komunës së Pejës

2018/05/04 - 2:08

Kryetari i Komunës së Pejës z.Gazmend Muhaxheri priti ne takim perfaqësues të OJQ “LCI Peja” dhe përfaqësuesit nga kompania franceze ESSILOR Group, i kryesuar nga z. Pascual Gery.Ne takim u bisedua për mundësinë e bashkëpunimit dhe u dakorduan për mbështetjen me syza sipas nevojës për nxënës të shkollave fillore të Komunës së Pejës.