Republika e Kosoves

Pejë

Fushata e korrje-shirjeve 

2020/07/17 - 5:18

Drejtori i Drejtorisë për Bujqësi në Komunën e Pejës, z.Mehdi Mulaj ka njoftuar se ka filluar  fushata e korrje – shirjeve 2020-të, pra  këtë vit kanë qenë të mbjellura 15550 ha, ndërsa  rendimenti këtë vit i mesatares, po sillet rreth 5 ton për ha.
Fushata e korrje – shirjeve ka filluar me 3 korrik dhe në bazë të shënimeve, të cilat i kemi janë korrur mbi 70% të sipërfaqeve.