Republika e Kosoves

Pejë

Inaugurimi i Ministacioneve Policore në fshatrat e Komunës së Pejës

2019/06/19 - 2:25

 

Kryetari i Komunës së Pejës, z.Gazmend Muhaxheri me bashkëpunëtorë dhe Komandanti i Stacionit të Policisë në Pejë, z.Ndue Nikolla kanë bërë inaugurimin e Ministacioneve Policore në fshatrat Baran, Leshan, Nabërgjan dhe Drelaj.
Këto ministacione policore do të operojnë 24 orë.