Republika e Kosoves

Pejë

Komiteti për Politikë e Financa mbajti takimin e radhës

2023/09/15 - 12:43

 

Komiteti për Politikë e Financa (KPF) i Kuvendit Komunal të Pejës, i kryesuar nga Rexhep Kurtbogaj mbajti sot takimin e radhës, ku i shqyrtoi dhe miratoi propozimet e paraqitura nga Drejtoritë përkatëse dhe Kryetari i Komunës.

 

 

Takimi i radhës i KPF-së pritet të mbahet  në muajin Tetor 2023.