Republika e Kosoves

Pejë

Komuna e Pejës vazhdon me projekte ne ndriçimin e lagjeve dhe shesheve

2018/03/28 - 3:44

Ne vazhden e investimeve te ndriçimin publik,nesër fillon instalimi i ndriçimit publik, në Bashkësinë Lokale “7 Shtatori,” i cili do t’i mbulojë 29 rrugë dhe rrugica, me 329 trupa ndriçues LED.

Vlera e projektit është rrethë 54.000 € dhe punëkryes është kompania Elmont.