Republika e Kosoves

Pejë

Konsultim Publik për Draft – Planin e Punës së Kuvendit të Komunës së Pejës për vitin 2023

2022/09/22 - 4:06

 

Është mbajtur Konsultimi Publik për Draft – Planin e Punës së Kuvendit të Komunës së Pejës për vitin 2023, i cili  është organizuar nga Komiteti për Politikë dhe Financa, Kuvendi Komunal i Pejës dhe Zyra për Informim Publik.

Njoftimin dhe Draft-Planin e Punës së Kuvendit të Komunës së Pejës për vitin 2023 mund ta gjeni të publikuar në web-faqen zyrtare të Komunës së Pejës.