Republika e Kosoves

Pejë

Kryetari Muhaxheri priti ne takim Drejtor të shkollave nga Bursa Turqi

2018/05/07 - 10:02

Kryetari i Komunës se Pejës z.Gazmend Muhaxheri me bashkëpunëtor priti ne nje takim bashkëpunues  drejtorët e disa  shkollave të Bursës, nga Republika e Turqisë, të cilët janë të vëllazëruara  me disa shkolla te Komunës së Pejës.
 
Muhammet Özdemir binjakëzim me Shkollën Fillore te Mesme te Ulët “Asdreni.”
Ismail Aksoy, binjakëzim me Shkollën Fillore te Mesme te Ulët  “Vaso Pashë Shkodrani.”
Ersen Çetiner, binjakëzim me Shkollën Fillore te Mesme te Ulët  “Xhemajl Kada.”
Zafer Dede, binjakëzim me Shkollën Fillore të Mesme te Lartë  “Shaban Spahija.”
Serkan Demirci, binjakëzim me Shkollën Fillore te Mesme te Ulët “Hil Mosi.”
Çiǧdem Balci, binjakëzim me Çerdhen e fëmijëve “Pëllumbat e Paqes.”
 
Kryetari i Pejës z.Muhaxheri ne fjalën e tij të rastit ne emër të Komunës se Pejës dhe të Drejorëve te shkollave te binjakëzuara,musafiret i faleminderojë për vizitën dhe ne gatishmerinë për  bashkëpunimin.