Republika e Kosoves

Pejë

Kryetari Muhaxheri priti ne takim përfaqësues nga qyteti Johnston i Iowa-s

2018/05/10 - 2:24

Kryetari i Komunës së Pejës Gazmend Muhaxheri priti ne takim Kassi Bailey, Tyler Tompkins dhe Ian Bradey përfaqësues të delegacionit nga qyteti Johnston-Iowa të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, gjatë takimit është diskutuar për bashkëpunimet bilaterale në të ardhmen si dy qytete të binjakëzuara, për një cilësi më të lartë arsimore, bashkëpunim sportiv, si dhe shumë çështje tjera që do ta zhvillojnë Pejën.