Republika e Kosoves

Pejë

Muzeu i Pejës ka berë perurimin e punëve restauruese

2020/02/15 - 12:10

 

Drejtori i Drejtorisë se Kulturës z.Engelbert Zefaj se bashku me Drejtoreshen e muzeut znj. Besa Berisha dhe ne prani te shumë personaliteteve te sektorit publik, arsimtareve dhe nxenësve kan berë inaugurimin e punimeve të restaurimit te muzeut dhe kan zbuluar mbishkrimin e ri.
Restaurimet u mundesuan fal mbeshtetjes financiare te Ambasades Amerikane ne Prishtinë, angazhimit te perkushtuar te Organizates HUMAN dhe Shkolles teknike “Shaban Spahija” si dhe mbështetjes se departamentit për trashëgimi kulturore pranë MKRS-së.
Muzeu është i hapur qe ta vizitoni dhe te shikoni restaurimet e bera.