Republika e Kosoves

Pejë

NJOFTIM 

2020/10/12 - 2:48

Të nderura banor të fshatit Vitomericë ju njoftojmë se ndarja e kompostueseve (projekt në të cilin keni aplikuar) do të bëhet ditën e Enjte, me datë 15.10.2020, duke filluar nga ora 11:00  në lokacionin tek Shtëpia e Kulturës në Vitomericë .

Ju lusim që të merrni pjesë dhe ti përmbaheni udhëzimeve anti – COVID 19.

 

Më poshtë mund të gjeni manualin e përdorimit të komposterit etj. Linkun …

 

 

SI ARRIHET DERI TEK KOMPOSTI

PSE TË KOMPOSTOHET?

ÇFARË ËSHTË KOMPOSTIMI?