Republika e Kosoves

Pejë

Njoftim 

2018/12/27 - 10:04

Ju njoftojmë se për shkak të kërkesave të mëdha dhe radhëve të gjata, që janë krijuar këto ditë për pagesën e Tatimit në Pronë – Sektori i Tatimit në Pronë do të punojë edhe ditën e Shtunë me datë 29 Dhjetor, prej orës 08:00 deri në ora 16:00.

Njëkohësisht, Ju falënderojmë për pagesat e bëra deri më tani.​