Republika e Kosoves

Pejë

NJOFTIM

2024/02/23 - 5:02

Ju njoftojmë për listën e individëve të përzgjedhur për të shërbyer si Mbikëqyrës për projektin e Regjistrimit të Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave, që do të zhvillohet nga data 05.04.2024 deri më 17.05.2024.