Republika e Kosoves

Pejë

Njoftim  – Drejtorati për Bujqësi, Pylltari dhe Hidroekonomi

2020/07/10 - 10:09

 

 

Njoftohen  kultivuesit  e kulturave bujqësore ne Sera se projekti për përmirësim të energjisë dhe burimeve ne kultivimin e serave ne Kosovë i financuar nga USAID-i ka përgatitur udhëzuesin për kultivuesit e serave ne Kosovë për te sjell përmirësime te lehta  ne teknologji për energji te ripertritshme dhe  hidroponike.

 

Udhëzuesin dhe dokumentet  tjera mund ti gjeni ne nyjën (linkun): https://crimsoncapital.egnyte.com/fl/rx5uBzcZ5R#folder-link/