Republika e Kosoves

Pejë

Njoftim nga Drejtoria e Bujqësisë,Pylltarisë dhe Hidroekonomisë

2018/06/04 - 2:36

Drejtorati për Bujqësi,Pylltari dhe Hidroekonomi në Komunën e Pejës në bashkëpunim më organizaten “ BIO-365” nga Shqipëria organizon seminarin më fërmerët për prodhimin e ushqimëve “ Bio”.

Seminari mbahët më të gjithë fërmerët  e interesuar, e sidomos më fërmerët që kultivojnë: Pemë,perime, bimë aromatike dhe medicinale.

Ky prezantim bëhet nga ekspertët eminentë nga Shqipëria dhe ftohen fërmerët të marrin pjesë në këtë seminarë.

Seminari mbahet në sallen e Asamblës Komunale në Pejë, ditën e Martë më datën 05.06.2018,me fillim në ora 11:00 deri ne ora 13:00.