Republika e Kosoves

Pejë

Njoftim për media

2018/10/08 - 2:15

Ju njoftojmë se Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Hidroekonomi  do të mbajë  sesion informativ me fermerët e Komunës së Pejës, të cilët janë të interesuar të aplikojnë në grantet e pemëve të imta, siç janë: dredhëzat, mjedërat, manaferrat etj., të cilin projekt e realizon “Programi zhvillimi bujqësor dhe mundësitë reale” (AGRO).
Sesioni informativ do të mbahet me datë 11.10. 2018, në ora 13:00,  në sallën e Kuvendit Komunal.