Republika e Kosoves

Pejë

NJOFTIM – TAKIMI I KËSHILLIT KOMUNAL PËR SIGURI NË BASHKËSI

2018/04/25 - 3:50

Ju njoftojmë se do të mbahet mbledhja e radhës e Këshillit Komunal për Siguri ne Bashkësi – KKSB-së.

Takimi mbahët të premtën me datë 27 prill 2018 me fillim në ora 10:30, ne sallen e Kuvendit të Komunës në Pejë.

Në këtë takim do të diskutohetr temat si ne vijim:

 

1. Fatmir Morina –Prerja e ilegale e pyjëve
2. Mehdi Mulaj – Shkatërrimi i lumenjëve
3. Besim Avdimetaj – Siguria nepër shkolla
4. Bedri Haxhijaj – Vershimet e kanaleve
5. Sebahate Qorkadiu – Dhuna në familje
6. Bajram Muslijaj dhe Sami Gashi – Ndotja akustike.