Republika e Kosoves

Pejë

Njoftim – Takimi i Komitetit për Politik dhe Financa

2020/05/15 - 12:43

 

Njoftoheni se të Mërkurën me datë 20 maj 2020 mbahet takimi i rregullt i Komitetit për Politik dhe Financa (KPF).

Takimi mbahet në Sallën e takimeve te Asamblesë Komunale, me fillim në ora 10:00.

Në këtë takim do të shqyrtohen raportet dhe rekomandime të dhëna nga Kryetari i Komunës dhe Drejtorët e Drejtorive të SHCK-al, në bazë të rendit te ditës.

– Shqyrtimi i Draft – Statutit të Komunës së Pejës.

– Shqyrtimi i Raportit dhe Rekomandimeve të Komisionit për dekorimin e qytetarëve me tituj nderi.

– Shqyrtimi i Pasqyrave financiare për vitin 2019.

– Shqyrtimi i propozimit për transferin e mjeteve të kategorisë paga dhe mëditje nga arsimi fillor në arsimin e mesëm.

– Pyetjet dhe propozimet lidhur me punën e Komunës, të ngritura nga anëtarët.

Takimi i ardhshëm i Komitetit për Politikë dhe Financa do të mbahet ne Qershor 2020.