Republika e Kosoves

Pejë

Njoftim – Takimi i Komitetit për Politik dhe Financa

2018/04/16 - 10:48

Njoftoheni se të Merkuren  me datë 18 prill 2018 mbahet takimi i rregullt i Komitetit për Politik dhe Financa (KPF).

Takimi mbahet  në Sallën e Takimeve, Zyra e kryesuesit Dr.Islam Husaj, në ora 10:00.

Në këtë takim do të shqyrtohen  raportet dhe rekomandime të dhëna nga Kryetari i Komunës dhe Drejtorët e Drejtorive të SHCK-al,në bazë të  rendit te ditës.

 

Takimi i ardhshëm i Komitetit për Politikë dhe Financa do të mbahet ne Maj 2018.