Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Pejë

Peja organizoj marshin parakaluës ne ditën ndërkombetare te dhunes ndaj gruas

2021/11/25 - 5:21

Komuna e Pejës përmes Drejtorisë për Mirëqenien Sociale ka organizuar aktivitete për  diten nderkombetare te dhunes ndaj gruas,  me një marsh parakalues ne qytetin e Pejës ne shenim te kesaj dite.

Pjesëmarres në këtë marsh ishte edhe  Kryetari i Komunës së Pejës Gazmend Muhaxheri me bashkëpunëtor,poashtu gra nga  Asambleja Komunale e Pejës, Drejtor të dikastereve të ndryshme  dhe përfaqësuese të disa OJQ .

Drejtoresha për Mirëqenie Sociale në Pejë Suzana Muriqi me këtë rast i falënderoj te gjithë akterët qe e nderuan këtë ngjarje me pjesëmarrjen e tyre.