Republika e Kosoves

Pejë

Shpallje

2020/02/21 - 12:08

Shpallje për publikim në lidhje me projektin infrastrukturor: Kubëzimi i rrugës dhe ndërtimi i sistemit të kanalizimit në lagjet “7 Shtatori” dhe “Xhemajl Kada” në Komunën e Pejës. ​Linku : http://kosovo.iom.int/procurement