Republika e Kosoves

Pejë

Takim prezantues me nxënësit e SHFMU “Fan S. Noli”

2022/05/19 - 9:23

 
Sot, Kuvendin e Komunës së Pejës e vizituan nxënësit dhe mësimdhënësit nga SHFMU “Fan S. Noli” në Kryshec.
Në emër të Kryesuesit të Kuvendit të Pejës, z.Rexhep Kurtbogaj për punën dhe përgjegjësitë e Kuvendit i njoftoj Udhëheqësi i Shërbimit të Kuvendit, z.Avni Gashi, ndërsa për punën dhe aktivitetet e asambleisteve i njoftoj asambleisti, z.Atdhe Berisha.