Republika e Kosoves

Pejë

Takimi i dytë i Task Forcës në nivel të qytetit 

2020/09/14 - 2:13

  • Sipas informatave, që i kemi sot janë hapur të gjitha shkollat, me përjashtim të një shkolle në Vitomericë, e cila për shkak të disa punimeve nuk do të hapet edhe tri ditë;
  • 21.000 mijë maska janë shpërndarë në të gjitha shkollat, gjithmonë duke u bazuar në udhëzimet e IKSHPK-së;
  • Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare (QKMF) është duke i vizituar shkollat, duke qenë pjesë e fillimit të vitit shkollor dhe në gjendje gatishmërie çdo moment;
  • Shpërndarja e librave është bërë në afat, duke u furnizuar të gjitha shkollat me libra.

Takimi i radhës do të mbahet  javën e ardhshme.