Republika e Kosoves

Pejë

Takimi i pestë i Task Forcës në Komunën e Pejës

2020/10/12 - 1:12

Në të gjitha shkollat e Komunës së Pejës gjendja vazhdon të jetë stabile dhe nën kontroll të vazhdueshëm.

Masat për mbrojtjen kundër pandemisë COVID-19-të janë duke u respektuar me përpikëri dhe mesimi po vazhdon të zhvillohet në kushte normale.