Republika e Kosoves

Pejë

U mbajt diskutimi Publik me Qytetarë

2019/06/20 - 6:31

 

 
Në bazë të Ligjit mbi Vetëqeverisjen Lokale dhe Statutit të Komunës së Pejës është mbajtur diskutimi Publik me Qytetarë.
 
Diskutimin  e ka udhëhequr Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Pejës, Dr.Islam Husaj.
 
Në këtë diskutim qytetarët janë informuar për punën e Komunës  për të gjitha çështjet dhe preokupimet e tyre në kompetencat e pushtetit lokal drejtpërdrejtë nga Kryetari i Komunës së Pejës, z.Gazmend Muhaxheri dhe nga Drejtorët e Drejtorive.