Republika e Kosoves

Pejë

Raporti mujor i pranimeve dhe shpenzimev buxhetore muaji TETOR 2020

2020/11/11 - 3:00

Forma e aplikacionit: Raporti mujor i pranimeve dhe shpenzimev buxhetore muaji TETOR 2020