Republika e Kosoves

Pejë

Rregullimi i hapesirave publike ne qytet dhe fshatra ne Komunën e Pejës Aktiviteti I LOT 1- Rregullimi i hapesirave te jashtme dhe renovimi i shkolles SHMFT “Shaban Spahija” ne Peje LOT 2-

2022/08/05 - 11:03

Forma e aplikacionit: Rregullimi i hapesirave publike ne qytet dhe fshatra ne Komunën e Pejës Aktiviteti I LOT 1- Rregullimi i hapesirave te jashtme dhe renovimi i shkolles SHMFT “Shaban Spahija” ne Peje LOT 2-