Republika e Kosoves

Podujevë

EKSTRAKT nga Procesverbali i mbajtur më 01 nëntor 2018, në mbledhjen e VII-të (shtatë), mandati VI, të Komitetit për Politikë dhe Financa.

2019/02/01 - 2:55

Forma e aplikacionit: EKSTRAKT nga Procesverbali i mbajtur më 01 nëntor 2018, në mbledhjen e VII-të (shtatë), mandati VI, të Komitetit për Politikë dhe Financa.