Republika e Kosoves

Podujevë

Kontratë-Furnizim me sistem të ujitjes pikë-pikë dhe pajisje tjera për kultivimin e mjedrës dhe specit

2020/05/21 - 2:07

Forma e aplikacionit: Kontratë-Furnizim me sistem të ujitjes pikë-pikë dhe pajisje tjera për kultivimin e mjedrës dhe specit