Republika e Kosoves

Podujevë

KONTRATË-Transporti i nxënësve për pjesëmarrje në gara të ndryshme i dhe administratorëve për administrimin të testit të maturës

2019/06/12 - 10:56

Forma e aplikacionit: KONTRATË-Transporti i nxënësve për pjesëmarrje në gara të ndryshme i dhe administratorëve për administrimin të testit të maturës