Republika e Kosoves

Podujevë

Plani dhe orari i ri për grumbullimin e mbeturinave

2019/03/18 - 12:57

Komuna e Podujevës ka hartuar planin e ri operativ të shërbimit të mbledhjes së mbeturinave.

Hartimi i këtij plani është duke u mbështetur nga GIZ.

E gjithë kjo po bëhet me qëllim që të kemi një ambient më të pastër për qytetarët tanë, duke i zvogëluar kështu kostot e operimit.

Orari i implementimit të planit të ri operativ të Komunës së Podujevës, KRM “Pastrimi” do ta zbatojë këtë orar: 

E hënë:

– Podujeva 1 ( Rrugët: “Ilir Konusheci” ,“Fitorja”, “Ramë Obrnaqa”, “Abdyl Lahu”, Hyzri Talla, Dëshmorët”, “Haxhi Sadria”, “Teuta” “Xhemail Mustafa” “Brigadat”, “Anton Çeta”, “Ylfete Humolli”)
– Letanc
– Llugë
– Llapashticë e Epërme

E marte:

– Podujeva 2 (rrugët: “Hasan Prishtina”, “Ali Ajeti” , “Nazmi Gafurri”, “Lidhja e Prizrenit”, “Shakadin Behrami”, “Presheva”, “Qëndresa”, “Ibrahim Demolli”, “Albaniku”, “Abdullah Beselica”, “Skënderbeu”, “Vëllezërit Frashëri”, “Merqezi”)
– Dumosh
– Radujevc
– Kaqybeg
– Gërdoc
– Balloc
– Miroc
– Merdar
– Livadic

E mërkure:

– Podujeva 3 (rrugët: “ Llapi”, “Sejdi Sekiraqa”, “Hasan Ramadani”, “Fatmir Hyseni”, “Lagjja e Kuvajtit” )
– Sfeçël
– Halabak
– Tërrnavë
– Obrançë
– Katunisht
– Bradash
– Bellopojë
– Dyz
– Surikish

E enjte:

– Gllamnik
– Sekiraqë
– Kunushec
– Siboc i Epërme
– Siboc i Poshtm
– Godishnjak
– Penuh
– Lluzhan
– Shakovic
– Sallabaj
– Buricë
– Shajkoc
– Llapashticë e Poshtme
– Lladoc
– Herticë

E premte:

– Lupç i Poshtëm
– Orllan
– Kushevicë
– Kalaticë
– Dumnicë e Poshtme
– Shtedim
– Peran
– Majac
– Lupç i Epërm
– Batllavë

Në këto vendbanime do të shërbej vetëm kompania publike KRM “Pastrimi” sh.a.

Lusim qytetarët që të bëjnë kontrata me këtë kompani që të kemi një mjedis më të pastër.