Republika e Kosoves

Podujevë

NJOFTIM: Nga 26 maji rikthehet orari i punës sipas Rregullores për orarin e punës për bizneset

2020/05/20 - 10:53

Komuna e Podujevës njofton të gjitha bizneset se nga data 26 maj 2020 shfuqizohet vendimi, sipas të cilit gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit u lejohej puna bizneseve në Komunën e Podujevës edhe të dielave dhe ditëve të festave zyrtare.

Nga data 26.05.2020  të gjitha bizneset janë të obliguara që t’i përmbahen orarit të punës sipas Rregullores  për orarin e punës për bizneset në territorin e Komunës së Podujevës.