Republika e Kosoves

Podujevë

NJOFTIM për qytetarët dhe bizneset në Komunën e Podujevës

2020/03/21 - 10:13

Nga data 20.03.2020 Ministria e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS) ka nxjerrë URDHËRESËN nr. prot.1589 për mbarëvajtjen e veprimtarive ekonomike gjatë emergjencës së shëndetit publik.