Republika e Kosoves

Podujevë

Thirrje publike për projekt-propozime për asistencë financiare për biznese

2024/06/18 - 1:27

Organizata Ndërkombëtare për Migrim (IOM) vazhdon me implementimin e Programit për Stabilizimin e Komuniteteve (EU-CSP V) dhe ofrimin e asistencës financiare dhe teknike për fillim të bizneseve të vogla apo zgjerim të atyre ekzistuese sidomos të atyre bizneseve që promovojnë dhe forcojnë riintegrimin e qëndrueshëm të anëtarëve të kthyer të komuniteteve joshumicë.⤵️