Republika e Kosoves

Podujevë

Njoftim për anulimin e procedurës së testimit me shkrim dhe intervistimit me gojë për konkursin -Zyrtar i Pylltarisë

2019/02/07 - 12:14

Forma e aplikacionit: Njoftim për anulimin e procedurës së testimit me shkrim dhe intervistimit me gojë për konkursin -Zyrtar i Pylltarisë