Republika e Kosoves

Podujevë

Njoftim për dhënie të kontratës-Furnizimi me sistem të ujitjes pikë-pikë dhe pajisje tjera për kultivimin e mjedrës dhe specit

2020/05/19 - 2:28

Forma e aplikacionit: Njoftim për dhënie të kontratës-Furnizimi me sistem të ujitjes pikë-pikë dhe pajisje tjera për kultivimin e mjedrës dhe specit