Republika e Kosoves

Podujevë

Njoftim për dhënie të kontratës-Rrënimi dhe largimi i objekteve pa leje

2020/07/29 - 9:21

Forma e aplikacionit: Njoftim për dhënie të kontratës-Rrënimi dhe largimi i objekteve pa leje