Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Podujevë

Njoftim për dhënie të kontratës-Rrënimi dhe largimi i objekteve

2022/10/06 - 10:41

Forma e aplikacionit: Njoftim për dhënie të kontratës-Rrënimi dhe largimi i objekteve