Republika e Kosoves

Podujevë

Njoftim për kontratë-Furnizimi dhe mbëltimi i luleve një vjeçare në hapësirat publike

2020/05/20 - 9:20

Forma e aplikacionit: Njoftim për kontratë-Furnizimi dhe mbëltimi i luleve një vjeçare në hapësirat publike