Republika e Kosoves

Podujevë

Njoftim për kontratë-Kyqja dhe servisimi i gjeneratorit ekzistues të Administratës komunale

2020/05/21 - 4:00

Forma e aplikacionit: Njoftim për kontratë-Kyqja dhe servisimi i gjeneratorit ekzistues të Administratës komunale