Republika e Kosoves

Podujevë

Njoftim për nënshkrimin e kontratës-Furnizimi dhe montimi me qelq per nevoja të institucioneve komunale

2019/06/13 - 1:32

Forma e aplikacionit: Njoftim për nënshkrimin e kontratës-Furnizimi dhe montimi me qelq per nevoja të institucioneve komunale