Republika e Kosoves

Podujevë

Njoftim për nënshkrimin e kontratës-Furnizim me sistem të ujitjes pikë-pikë dhe pajisje tjera për kultivimin e mjedrës dhe specit

2020/05/21 - 2:09

Forma e aplikacionit: Njoftim për nënshkrimin e kontratës-Furnizim me sistem të ujitjes pikë-pikë dhe pajisje tjera për kultivimin e mjedrës dhe specit