Republika e Kosoves

Podujevë

Njoftim për nënshkrimin e kontratës-Transporti i nxënësve për pjesëmarrje në gara të ndryshme si dhe administratorëve për administrim të testit të maturës

2019/06/12 - 10:59

Forma e aplikacionit: Njoftim për nënshkrimin e kontratës-Transporti i nxënësve për pjesëmarrje në gara të ndryshme si dhe administratorëve për administrim të testit të maturës