Aktivitetet e Komunës së Prishtinës për datat 27 dhe 28 nëntor - 24 nëntor 2017

Aktivitetet kulturo-artistike në Prishtinë për nder të festës kombëtare:
 
Më datën 27 Nëntor - Pallati i Rinisë, Salla e Kuqe
Ora 12:00 “TAKIME KORALE”
Pjesëmarrës do të jenë koret e shkollave Fillore të Prishtinës
 
Ora: 14:00 e deri 17:00, Vendi: Sheshi “Skënderbeu”  
 
Qendra Kulturore e Fëmijëve (QKF), sektori i Klubit të Ambasadorëve të Rinj në bashkëpunim me Bibliotekën “Hivzi Sulejmani” Prishtinë, do të organizojnë një program kulturore për fëmijë, kushtuar Festës së 28 Nëntorit. 
Në shesh do të përgatitet "Këndi i 28 Nëntorit" dhe më këtë rast, do të organizohet programi për fëmijë ku mund të marrin pjesë edhe të gjithë ata fëmijë që dëshirojnë të interpretojnë: Poezi, Këngë, Instrumente etj.
 
Më datën 28 Nëntor amfiteatri - Sheshi Zahir Pajaziti:  
Ora 20:00 – 22:00 Koncert me SH.K.A që veprojne në Prishtinë.
Pjesëmarrësit në program:
Qendra Kulturore e Fëmijëve
Shoqata e Rapsodëve “Hivzi Sulejmani”
ShKA “Bajram Curri”
SHKA “Qamili i Vogël”
AKV “Prishtina”
SHKA “Minatori I RI”
AFKV “Halvalija”
 

RSS