Drejtoresha e Arsimit, Arbërie Nagavci vizitoi nxënësit e Komunës së Prishtinës gjatë testit të maturës - 14 qershor 2017

Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës, Arbërie Nagavci sot vizitoi shkollat "Eqrem Çabej" dhe "Sami Frashëri" për të ndjekur nga afër mbajtjen e provimit të maturës. 

Janë 20 qendra dhe 30 nënqendra në tërë qytetin, ndërsa numri i përgjithshëm i maturantëve është 3870.

RSS