FTESË PËR PJESËMARRJE NË PANAIRIN “BLEJ SHQIP” 2017 - 17 nëntor 2017

Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes në Republikën e Shqipërisë, organizon panairin tradicional “Blej Shqip” 2017 për nder të ditës së flamurit.

Ky panair tashmë tradicional në Komunën e Prishtinës mbahet në qendër të qytetit dhe vizitohet nga dhjetëra mijëra qytetarë shqiptarë e të huaj dhe ka për synim promovimin e  produkteve nga të gjitha trevat shqiptare.

  Ftesë - Panairi Blej Shqip 2017

RSS