Renovohen Laboratori dhe Barnatorja në QKMF - 09 shkurt 2018

Kanë përfunduar renovimet në Laboratorin dhe Barnatoren e Qendrës Kryesor të Mjekësisë Familjare.
 
Tash në këto hapësira do të ketë shërbime shumë më cilësore për qytetarët.
 
Së shpejti, Barnatorja Qendrore do ta ketë edhe sistemin dixhital për menaxhimin e pritjes.
 
 

 


RSS