Subvencionet nga DKRS – Hapja e llogarive online për aplikim - 07 shkurt 2018

Gjatë muajit shkurt, do të shpallet thirrja për të aplikuar për subvencione nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Komunën e Prishtinës. Si shumë procedura tjera administrative, edhe subvencionet në DKRS tashmë janë dixhitalizuar. 
 
Për këtë arsye, inkurajojmë të gjithë individët, organizatat joqeveritare, dhe bizneset të cilat duan të aplikojnë për përfitim të subvencioneve, të hapin TANI llogarinë e tyre online në vegzën: 
 
http://krs.prishtinaonline.com/Account/Register 
 
Kurse për informata të tjera shtesë që ndërlidhen me gjithë procesin, mund të informohen në: 
 
http://krs.prishtinaonline.com/Home/Help
 

RSS