Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Prishtinë

Detajet e Tenderit

Ndërtimi i zhveshtores dhe tribunës për stadiumin KF Flamurtari
616-22-10128-5-2-1
N/A
N/A €
Data e publikimit të tenderit:
23-09-2022
Data e mbylljes së tenderit:
13-10-2022
Kriteri i dhënies:
Tenderi i pergjegjshem me cmimin me te lire
Vlera e parashikuar:
2022-09-23T00:52:00
Vlera e kontratës:
200000 EUR
Lloji i kontratës:
Works
Procedura:
Open
Lots:
Lot name: Cmimi:
Ndërtimi i zhveshtores dhe tribunës për stadiumin KF Flamurtari 200000 EUR
Ofertat:
Operatori ekonomik Lot name Cmimi
N.T.SH. " AR - DRITI " Ndërtimi i zhveshtores dhe tribunës për stadiumin KF Flamurtari 177684 EUR
PLUS TRADE L.L.C. Ndërtimi i zhveshtores dhe tribunës për stadiumin KF Flamurtari 197147 EUR