Republika e Kosoves

Prishtinë

Filmat e javës në Kino Armata

2018/12/03 - 5:28

E hënë, 3 dhjetor
19:00h
FILM + LIBËR
“Tsar to Lenin” (1937)
Regjisor: Herman Axlebank
Coiled Verbal Spring: Devices of Lenin’s Language
Editor: Sezgin Boynik

E martë, 4 dhjetor
20:00h
ELLEN BUTE / Filma të shkurtë
Rhythm in Light (1934), 5 min.
Synchromy No. 2 (1935), 6 min.
Dada (1936), 3 min.
Parabola (1937), 9 min.
Escape (1937), 5 min.
Spook Sport (1939), 8 min.
Tarantella (1940), 5 min.
Polka Graph (1947), 5 min.
Color Rhapsody (1948), 6 min.
Abstronic (1952), 7 min.

E mërkurë, 5 dhjetor
14:00h
DISKUTIM
“Jehona e zërit të saj”
Bashkëpunim me QKRMT
19:00h
FILM + DISKUTIM
“Those Who Said No” (2014)
Regjisor: Nima Sarvestani
Bashkëpunim me SBUNKER / DOKUFEST

E premte, 7 dhjetor
21:00h
KONCERT
SYTË / Matale

E shtunë, 8 dhjetor
10:00h
CODE FEST
Zhvillim i aplikacioneve, video-lojërave dhe webfaqeve
Bashkëpunim me SHKOLLA DIGJITALE

E diel, 9 dhjetor
20:00h
OPERA
“Anne & Zef”
Regjisore: Corina van Eijk